full page

Двері вогнестійкі протипожежні

 

 

Наша компанія професійно займається виготовленням і розповсюдженням вогнестійких, протипожежних дверей, які розраховані як на використання в приватних будинках або квартирах, так і в приміщеннях з технічним напрямком. Але всі вони мають досить високу міцність і здатні витримувати понад високі температури протягом тривалого часу.

У Києві та області, двері вогнестійкі (протипожежні) пропонує всього пара компаній, серед яких і наша. Але на відміну від конкурентів, ми займаємося їх розробкою, виробництвом і перевірками самостійно, тому ми надаємо гарантію якості на кожний виріб. І якщо Вам сподобалося наше пропозицію, то Ви легко зможете підібрати відповідні вогнестійкі, протипожежні двері, за досить низькою ціною.

 

Двері вогнестійкі протипожежні


Хоч ми і пропонуємо купити двері вогнестійкі, протипожежні, але вони є ще і стійкими до практично будь-яким спроба їх злому, що також є важливою особливістю при їх покупці для входу в будинок або на підприємство.

 

Головна особливість наших протипожежних дверей в тому, що ми самостійно проводимо численні тести, перевіряючи їх стійкість і надійність навіть при тривалому горінні. І цього часу повинно вистачить для прибуття пожежної команди, яка і розпочне боротьбу з вогнем до того, як він зашкодить інші приміщення або вийде з під контролю.

Для того, щоб вогнестійку протипожежні двері купити, досить буде всього лише одного дзвінка нашому співробітнику, в якому Вам необхідно буде повідомити йому назву обраної моделі і бажані терміни з їх поставки. Після чого ми відразу приступимо до роботи, щоб виконати її точно у встановлені терміни.